Skip to main content

Αντλίες θερμότητας απορρόφησης υγραερίου

Κορυφαία απόδοση και εξοικονόμηση
στην υπηρεσία της επιχείρησής σας

Οι αντλίες θερμότητας απορρόφησης υγραερίου (GAHP), ή αλλιώς θερμικά κινούμενες αντλίες θερμότητας (TDHP), είναι μια εξελιγμένη και πολλά υποσχόμενη τεχνολογία θέρμανσης και ψύξης, ιδανική για εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια, οινοποιεία, βιοτεχνίες και όχι μόνο. Σήμερα είναι η αποδοτικότερη οικονομική λύση πετυχαίνοντας θεαματική εξοικονόμηση καυσίμου και ηλεκτρικού ρεύματος σε σχέση με τις υπόλοιπες διαδεδομένες επιλογές.

2 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ 1

Μέγιστη απόδοση χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας

Αέριο + Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ορθολογική χρήση της ενέργειας φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την απόδοση. Χρησιμοποιώντας θερμότητα που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες στη φύση (αέρας, έδαφος, νερό) και μια κύρια πηγή όπως το φυσικό αέριο Νησογκάζ, οι αντλίες θερμότητας απορρόφησης GAHP προσφέρουν υψηλή απόδοση έως και 174%.

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ

Ζεστό νερό ό,τι κι αν γίνει, ακόμα και στους -20°C

65 °C για θέρμανση, 70 °C για ζεστό νερό χρήσης. Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θερμοδυναμικού κύκλου, η απόδοση της GAHP ελάχιστα επηρεάζεται από τις εξωτερικές κλιματικές συνθήκες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ζεστού νερού έως και 70 °C ακόμη και σε εξαιρετικά ψυχρά κλίματα.

ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Πραγματική εξοικονόμηση

Οι αντλίες θερμότητας απορρόφησης Robur συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των δύο πιο διαδεδομένων τεχνολογιών θέρμανσης: των λεβήτων αερίου συμπύκνωσης και των αντλιών θερμότητας. Το εφικτό αυτό οικονομικό αποτέλεσμα της υψηλής θερμικής απόδοσης μιας GAHP καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του συστήματος, υπογραμμίζει την άμεση απόσβεση της επένδυσης σε σύγκριση με την τεχνολογία ενός λέβητα αερίου συμπύκνωσης.

Αυτό, είναι εξοικονόμηση!

Έως και 40% στο καύσιμο.
Έως και 88% στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Σήμερα που η εξοικονόμηση ενέργειας και καυσίμων αποτελεί προτεραιότητα για επιχειρήσεις αλλά και για τις κυβερνήσεις, οι αντλίες θερμότητας απορρόφησης υγραερίου (GAHP) είναι η απάντηση! Πετυχαίνουν έως και 40% εξοικονόμηση καυσίμου σε σχέση με τους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης αερίου και -αναλόγως εγκατάστασης - έως και 88% εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε σύγκριση με τις ηλεκτρικές αντλίες θερμότητας.

Η λειτουργία των συσκευών απορρόφησης αερίου
Robur βασίζεταιστην πατέντα του 1930
των Albert Einstein και Leo Szilard.
Σήμερα πάνω από < 500.000 GAHP είναι
εγκατεστημένες παγκοσμίως.

Alber Einstein & Leo SzilardΠηγή: Thermola.gr

Αντλίες θερμότητας Robur

Ευρωπαϊκή απάντηση
στην ενεργειακή κρίση

Στη ΝΗΣΟΓΚΑΖ εξασφαλίσαμε και προσφέρουμε στην επιχείρησή σας τα προϊόντα της ιταλικής εταιρείας Robur, σε συνεργασία με την αποκλειστική αντιπρόσωπο ΘΕΡΜΟΛΑ. Πρόκειται για τις πλέον εξειδικευμένες, αξιόπιστες και τεχνικά εξελιγμένες λύσεις στον τομέα των αντλιών GAHP, από τη χώρα που κατέχει την πρωτοκαθεδρία στις τεχνολογίες θέρμανσης και ψύξης στην Ευρώπη.

Αντλίες θερμότητας Robur

Πλεονεκτήματα που
δεν χωρούν σε μία σελίδα!

● Ιδανικές για αμέτρητες εφαρμογές, από ένα ξενοδοχείο έως ένα συγκρότημα γραφείων και από ένα τυροκομείο έως μια βιοτεχνική γραμμή παραγωγής.
● Για ψύξη, κατάψυξη, θέρμανση, κλιματισμό, θέρμανση πισίνας, ζεστό νερό χρήσης και όχι μόνο.
● Χαμηλό κόστος συντήρησης με λιγότερες διαδικασίες.
● Συμβατότητα με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας.
● Τεράστια αξιοπιστία, μιας και φέρει μικρό αριθμό και υψηλής ποιότητας κινούμενα εξαρτήματα.
● Αρθρωτές λύσεις που καλύπτουν τεράστιο εύρος αναγκών και εφαρμογών.
● Εποξειδική βαφή για εξαιρετική αντοχή σε κάθε συνθήκη (εγγύτητα στη θάλασσα κλπ).
● Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα πλεονεκτήματα των λύσεων Robur! Μάθετε περισσότερα κατεβάζοντας την αναλυτική pdf παρουσίαση ή επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Απόδοση και περιβαλλοντική υπευθυνότητα

Ιδανικές για την επιχείρησή σας.
Ιδανικές και για το περιβάλλον.

Το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα είναι σημαντικό. καθώς αποτελεί πια κριτήριο επιλογής για τους πελάτες σας. Με τις αντλίες θερμότητας υγραερίου Robur πετυχαίνετε έως και 40% μείωση εκπομπών CO2. Έτσι, ενισχύετε το περιβαλλοντικά υπεύθυνο προφίλ της επιχείρησής σας και συμβάλλετε στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Ταυτόχρονα, χάρη στην υψηλή απόδοση των αντλιών GAHP, συνεισφέρετε στις προσπάθειες της ΕΕ για την ενεργειακή ανεξαρτησία της Ευρώπης και την επίλυση της ενεργειακής κρίσης.

Αντλίες θερμότητας Robur

Γνωρίστε τις από κοντά
στο νέο μας showroom στην Κω!

Το νέο showroom τής ΝΗΣΟΓΚΑΖ στην Κω είναι γεγονός! Επισκεφθείτε το για να γνωρίσετε από κοντά τις προηγμένες λύσεις των αντλιών θερμότητας της Robur και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν στην επιχείρησή σας. 4o χλμ. Παραλιακής οδού, Κω-Κεφάλου. Τηλ. 22420 46364, Κιν.: 694 7333908 & Κιν.: 697 2268299

Χύμα υγραέριο

Συμπυκνωμένα οφέλη για κάθε επιχείρηση.

Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις υψηλής ασφάλειας, άριστη απόδοση, ανταγωνιστικό κόστος ενέργειας. Κάντε τη ΝΗΣΟΓΚΑΖ σύμμαχο ανάπτυξης για την επιχείρησή σας.

Ακολουθήστε μας

Γνωρίστε τη Νησογκάζ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.