Εταιρικό προφίλ

Η ΝΗΣΟΓΚΑΖ ιδρύθηκε το 1969 ως ετερόρρυθμη εταιρεία με σκοπό την εμφιάλωση και διάθεση υγραερίου στο νησί της Καλύμνου. Οι ανάγκες της αγοράς ωθούν τους μετόχους στην μετατροπή της ΝΗΣΟΓΚΑΖ σε ανώνυμη εταιρεία το 1985. Τη ίδια χρονική στιγμή μεταφέρονται οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Γιαννοχώραφα Καλύμνου όπου εγκαθίσταται μέχρι σήμερα.

Ξεκινώντας με αρχική δραστηριότητα την εμφιάλωση υγραερίου – προπανίου και διάθεση αυτών στην Κάλυμνο και γύρω νησιά, σήμερα το πελατολόγιο της εταιρείας επεκτείνεται σχεδόν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Παράλληλα, η ΝΗΣΟΓΚΑΖ, αναπτύσσοντας τις πωλήσεις της, πραγματοποιεί ήδη παραδώσεις σε πελάτες στην στερεά Ελλάδα.

Διαθέτοντας πείρα δεκαετιών, η εταιρεία κατασκευάζει εγκαταστάσεις χύμα υγραερίου – προπανίου σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και βιομηχανίες προσφέροντας υπηρεσίες και λύσεις σε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Η διαρκής παρακολούθηση και εφαρμογή της νέας τεχνολογίας στον χώρο του υγραερίου καθιστά την εταιρεία στις πλέον ανταγωνίσιμες στον κλάδο της.

Προωθώντας ένα καύσιμο φιλικό στο περιβάλλον η ΝΗΣΟΓΚΑΖ συμβάλλει στην μείωση των ρύπων που προκαλούνται από άλλες μορφές ενέργειας……

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.