Για την επιχείρηση

Η μακροχρόνια εμπειρία μας καθιστά πρώτους και στην εξυπηρέτηση του επαγγελματία. Καλύπτουμε και στηρίζουμε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών.Πελάτες μας:

 - Ξενοδοχεία και χώροι εστίασης

Πελάτες μας ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και γενικότερα χώροι εστίασης. Η ΝΗΣΟΓΚΑΖ Α.Ε προμηθεύει καύσιμα την λειτουργία μιας σειράς συσκευών, όπως λέβητες, φούρνους, εστίες, πλυντήρια, ψυγεία κ.ο.κ. Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κεντρική θέρμανση καθώς και για την παροχή άφθονου ζεστού νερού για τα δωμάτια των ξενοδοχείων ή ακόμα και να ζεσταίνει και το νερό της πισίνας. Οι ανάγκες σας για ενέργεια μπορούν να καλυφθούν με την εγκατάσταση μιας ή και περισσότερων δεξαμενών υπόγειων ή υπέργειων. Εάν επιθυμείτε μια πιο ευέλικτη λύση υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης φιαλών.

- Αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Πελάτες μας μεγάλα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία τα οποία προμηθεύουμε με υγραέριο αλλά και με συσκευές μεγάλων ευρωπαϊκών οίκων (φούρνοι κ.ο.κ).

- Πλυντήρια στεγνωτήρια

- Κατασκευαστικές εταιρίες

- Πτηνοτροφία και θερμοκήπια

- Βιομηχανίες τροφίμων και γάλακτος

- Ιχθυοκαλλιέργιες

- Βιομηχανίες παραγωγής φελιζόλ

- Συνεργεία μονώσεων

- Εργολάβοι οικοδομών

- Ναυπηγεία

Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θέρμανση αποθηκών, τη λειτουργία μηχανικού εξοπλισμού, την παραγωγή τροφίμων, την δημιουργία ατμού, το στέγνωμα χρωμάτων εκτύπωσης, σε κλίβανους θέρμανσης, ως καύσιμο σε περονοφόρα οχήματα και σε πολλές άλλες εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες του επαγγελματία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.