• ΑΑγροτικός
  Τομέας
  Εξαιτίας της καθαρής καύσης του, το υγραέριο είναι ιδανικό για μια ποικιλία εφαρμογών στον αγροτικό τομέα. Αφορά πτηνοτροφεία (εγκατάσταση για θέρμανση χώρων), θερμοκήπια (καλλιέργειες οπωροκηπευτικών - ανθοκομικές καλλιέργειες ), ιχθυοκαλλιέργιες.
 • ΟΟικιακός
  Τομέας
  Έχουν πλέον εμφανιστεί στην αγορά πολλες συσκευές που σαν πηγή τους έχουν το υγράεριο (κουζίνες, ψυγεία, φούρνοι κ.α). Το υγράεριο σε μια οικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού καθώς και το μαγείρεμα.
 • ΤΤουριστικός
  Τομέας
  Ευρεία χρήση έχουν οι συσκευές σε ξενοδοχεία εστιατόρια και ταβέρνες, Η  καθαρότητα του καυσίμου, η δυνατότητα άμεσου ελέγχου αλλά και η μείωση του κόστους, το κάνουν μια δημοφιλή επιλογή.
 • ΒΒιομηχανικός
  Βιοτεχνικός
  Τομέας
  Το υγραέριο βρίσκει χρήση και σε αυτόν τον τομέα, αφού χρησιμοποιείται για την λειτουργία βιομηχανιών - βιοτεχνιών που ασχολούνται με την παραγωγή - τυποποίηση τροφίμων, για τη θέρμανση της ασφάλτου, παραγωγή έτοιμου κονιάματος καθώς και σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.